Forsæt til indhold
Logo
Maritime Service By Night Nordsokaj 3106 Web

Maritim service

Lang tradition for fremragende kvalitet og god service

Basehavn for maritim service

Thyborøn havn er et kraftcenter for den maritime serviceindustri og en erhvervsmæssig vækstmotor for hele egnen. I generationer har serviceindustrien vokset sig stor og stærk, i tråd med fiskeriets og havnens udvikling. Her får alt lige fra moderne fiskefartøjer, fragtskibe, ro-ro fartøjer, til sandsugere, offshore fartøjer, m.m. udført en helt unik maritim service.

Enestående service 24/7 - 365 dage om året
-

Fleksible faciliteter og øget kapacitet

På Thyborøn Havn er der i dag nem adgang for maritim service på langt de fleste kajanlæg. I 2016 ankom vestkystens største flydedok til Thyborøn Havn. De nye faciliteter har både øget kapaciteten og fleksibiliteten, nu kan værfterne på Thyborøn Havn dokke fartøjer på op til 9000 tons og tage endnu flere fartøjer ind på samme tid.

Der findes ikke den opgave, som ikke kan løses på Thyborøn Havn.
-

Solidt samarbejde om din opgave

Hvad enten du kommer med et fiskefartøj, fragtskib, tankskib, entreprenørfartøj, offshore supply skib, crew fartøj eller noget helt andet, så har de maritime servicevirksomheder på Thyborøn Havn den ekspertise, der skal til for at servicere, reparere, ombygge og vedligeholde dit fartøj. Virksomhederne har et tæt samarbejde, så de forskellige arbejdsopgaver kan tilbydes som én pakkeløsning. Det kan eksempelvis være skibsværftet, skibstømreren, maleren og elektrikeren, der løser opgaven sammen.

Reparation og vedligeholdelse
Floating Dock 0193 Web

Lang tradition for maritim service

Den maritime servicesektor har udviklet sig og vokset sig stærk i takt med havnens og fiskeriet udvikling. De første faciliteter til maritim service blev allerede etableret på Thyborøn Havn i 1930´erne. Siden er der kommet et firespors beddingsanlæg og senest vestkystens største flydedok, der siden 2016 har øget kapaciteten og kan dokke fartøjer på op til 9000 tons.

Timeline
Mere end 100 lokale servicevirksomheder står til rådighed på Thyborøn Havn
-
Kunder, der oplever Thyborøn for første gang, er forbløffede over omfanget af muligheder. Og de bemærker, at alle arbejder dedikeret og brænder for at udføre hver eneste opgave, stor eller lille, i højeste kvalitet.
-

Maritime service nyheder

Kjartan Ross er den nye direktør på Thyborøn Havn

1. maj 2024

Thyborøn Havns nye direktør er fundet, han hedder Kjartan Ross og tiltræder den 15. maj 2024.

Læs mere

JD-Contractor A/S etablerer sig på Thyborøn Havn

26. januar 2024

JD-Contractor A/S vælger Thyborøn Havn som hjemhavn til en dedikeret afdeling til deres undervandsværktøjer (ROV’er)

Læs mere

Ny version af søkort med opdaterede vanddybder i Thyborøn Havn!

12. november 2023

Besejlingsforholdene er de seneste år blevet ændret markant til betydeligt større vanddybder i Thyborøn Havn. Ny version af søkortet, udgivet her i oktober 2023, indeholder de nye data!

Læs mere

Hele 11 m vanddybde i ny dybvandsrende!

8. februar 2023

Sejlrende med 11 m vanddybde er i dag en realitet i Thyborøn, ny dybvands sejlrende fra Nordsøen til Sydhavnen er idriftsat.

Læs mere

Nyt high-speed bunkringskoncept i Thyborøn

4. november 2020

Nu kan de større fartøjer bunkre top effektivt på Thyborøn Havn. Verdens største splitsandsuger Njord R var det første fartøj, der bunkrede på de nye ex-pipe faciliteter i Thyborøn.

Læs mere

Tilladelse til uddybning af indsejling

28. oktober 2020

10 m vanddybde i indsejlingen til Thyborøn havn i 2021 vil gøre en kæmpe forskel for mange forskellige erhverv, både industrifiskeri, offshore vind og gods.

Læs mere

Renoveret havnebassin Vestre Inderhavn

28. august 2020

Havnebassin til nybygninger står færdigt. Thyborøn Havn har renoveret hele 402 kajmeter i Vestre Inderhavn.

Læs mere

CTV´er ombygges paa stribe i Thyboron

7. maj 2020

Offshore Windservice A/S har valgt Thyborøn til ombygningen af deres 5 ældste Fob Swath CTV´er (crew transfer vessels) Fob Swath 2, 3, 4 ,5 og 7.

Læs mere

Et kik ind i erhvervet

Få et kik med ind i de mange erhverv, der benytter Thyborøn Havn. På Instagram finder du nogle rigtig gode eksempler på, hvordan havnens brugere arbejder og benytter Thyborøn Havn.