Forsæt til indhold
Logo
O&M CTV 4522 Web

Offshore O&M

O&M base placeret ved de danske Nordsø hav-energiparker

Strategisk beliggenhed for Offshore O&M

Med en strategisk beliggenhed for Vesterhav Nord/Syd, Thor, den kommende EnergiØ i Nordsøen og Norges kyst er Thyborøn et fremtidssikret valg for drift og vedligeholdelse af kommende havvindmølleparker i Nordsøen. Besejling i al slags vejr sikrer en stabil drift.

Dedikeret O&M hub

Havnen har et dedikeret havnebassin til drift og vedligeholdelse af havvindmølleparker, højspændings søkabler, m.m. Her er der solidt potentiale for at etablere et O&M center på kajnære faciliteter, i et uforstyrret område af havnen, med plads til CTV´er lige ved kontor- og lagerfaciliteter - og det hele tæt ved hovedvej.

Der er god plads til effektivisering ved indretning af hensigtsmæssige arbejdsgange under gode arbejdsforhold.

Thyboron O&M Hub 6 PPT

Kajanlæg til reservedels lastning

Kajanlægget er designet i tæt samarbejde med O&M logistik teams for havvindenergi. Et kajnært baglandsareal til reservedelslager og en fast kaj til lastning og losning af reservedele med nem adgang for Manitous har her fået højeste prioritet.

Thyboron O&M Hub 4 PPT

Flydebroer til sikre besætningsskift

Hele kajanlægget er designet i tæt samarbejde med kunder og interessenter herunder CTV-leverandører. Thyborøn Havn har 0,5 m tidevand. Kajanlægget er designet med flydebroer for sikkert besætningsskifte uanset vandstand, og har nem adgang for trucks.

Thyboron O&M Hub 1 PPT

Håndtering af hovedkomponenter

Projektkajanlægget til installation af havvindmølleparker ligger placeret lige ved siden af O&M basen på Thyborøn Havn. Det giver solide muligheder for også at håndtere hovedkomponenter herfra.

Se mere om sværgodskajanlægget og projektkajfaciliteterne:

Limfjordskaj II
Cargo Turbine 1941 Web

O&M erfaring

De anerkendte Fob Swath CTV´er fra virksomheden Offshore Wind Service har base på Thyborøn Havn. Deres solide erfaring med O&M af havvindmøller er internationalt anerkendt.

Derudover drives havvindmølleparken Nissum Bredning fra Thyborøn Havn. Vi er derfor en havn med erfaring indenfor O&M på havenergiparker.

Se mere om Thyborøn Havns referencer indenfor havvindenergi:

Referencer Offshore Vind
O&M CTV 4529 Adjusted Web

Highlights til Offshore O&M

Lokale serviceydelser

På Thyborøn Havn har du en komplet pallette af kompetente serviceydelser til rådighed. Her finder du alt fra vedligeholdelse af havvindmøllerparker og undervandskonstruktioner til skibsreparation og forplejning som indkvartering og proviantering.

Kontakt