Forsæt til indhold
Logo
Offshore Foundation Installation 6105 Adjusted Web (1)

Offshore installationshub

Projektfaciliteter med god plads til kajnær oplagring

Strategisk beliggenhed med besejling i al slags vejr

Thyborøn Havn ligger bare 20 sømil fra det hidtil største danske udbud på 800-1000 MW - havvindmøllepark Thor, hvortil havbundsundersøgelser er foretaget fra Thyborøn Havn, Vesterhav Nord ligger bare 6 sømil fra indsejlingen til havnen i Thyborøn og endelig ligger Thyborøn godt for verdens første kommende første EnergiØ i Nordsøen og for den norske kyst. Vi har rustet os med havnearealer, der er dedikeret til havvindprojekter og med havnens beliggenhed inde i Limfjorden er besejlingen sikret i al slags vejr.

Gode arbejdsforhold på stort havneareal

Projektkajfaciliteterne på Thyborøn Havn giver, med sit sværgodskajanlæg og dertilhørende kajnære betonareal med høj bæreevne, unikke arbejdsforhold for dit projektteam. Et baglandsareal på i alt 150000 kvadratmeter sikrer god plads til midlertidig oplagring af hovedkomponenter og fundamenter, når det passer ind i installationsprojektet.

Se mere om projektkajfaciliteterne

Offshore Installation AS5I0527 Web
På Thyborøn Havn får du driftssikre rammer til dine offshore-vind projekter.
-

Kajeksklusivitet sikrer stabile arbejdsgange

På Thyborøn Havn har du mulighed for at booke kajeksklusivitet til installationsprojektet. Så er du dels sikret adgang til kajen, så snart fartøjerne anløber havnen, og at fartøjer ikke skal flytte for anden godsaktivitet undervejs. Det giver ro til arbejdet og sikrer stabile arbejdsgange.

Offshore Matador 2797 Web

Midlertidig oplagring af komponenter

Oplagring af hovedkomponenter til både fundamenter og vindmøller finder du god plads til på baglandsarealet bag sværgodskajen Limfjordskaj II på Thyborøn Havn. Her kan du fx opbevare kabelspoler, monopæle og jackets, TP´er med mere indtil installation. Eller du kan bruge projektarealet som bufferlager til at oplagre fx vindmøllevinger eller fundamenter til samlet udskibning til de helt store projekter, der kræver virkelig meget plads.

Limfjordskaj II
Offshore Jackets AS5I7848 Web

Sikker transport

Når du vælger Thyborøn Havn er det også et sikkert transport valg. Der er gode tilkørselsforhold med max 500 m fra kaj til hovedvej, ingen bymidte at passere og bare 54 km til motorvej.

Cargo Turbine 1891 Wev
INNOVATION
afspil video
Fundamentinstallation i Nordsøen
DEME NV installerer fundamenter til havvindmølleparken Vesterhav Nord & Syd fra Thyborøn Havn med fartøjet Innovation

Et driftssikkert valg af faciliteter til offshore projekter

Dedikerede faciliteter til havvindmølleinstallation i form af et sværgodskajanlæg med stort baglandsareal til midlertidig oplagring af hovedkomponenter og besejling i al slags vejr sikrer et stabilt flow til havvindprojekter.

Førsteklasses service på alle fronter

På Thyborøn Havn er servicen helt i top. Det gælder både når det er havnen, der skal yde servicen, og det gælder i ligeså høj grad når det er en af de mange lokale virksomheder, der skal yde servicen.

Perfekt Pitstop

God service defineres på Thyborøn Havn som et veludført pitstop. Her leveres talrige serviceydelser med høj reaktionsevne, fleksibelt, i høj kvalitet, så fartøjet hurtigt kan komme på søen igen.

Se mere omkring vores service
Pitstop Thyboron

ISO-certificeret havn

Thyborøn Havn har dokumenterede standarder indenfor både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Siden 2020 har Thyborøn Havn et certificeret ledelsessystem indenfor standarderne ISO9001, ISO14001 og ISO45001.

QHSE
ENISO9001 ISO14001 ISO45001 COL Do Not Use For Print Masterpiece
Det første havvindmølleprojekt Nissum Bredning er blevet installeret fra projektkajfaciliteterne i Sydhavnen, hvorfra Siemens og Aarsleff kørte installationsprojektet i et tæt samarbejde.
-

Mere end 100 lokale virksomheder

Hele paletten af serviceydelser er til rådighed på havnen i Thyborøn. Her finder du velkvalificerede kompetencer, der alle har et samme mål for øje: kundetilfredshed. Vi kan stille alle disse virksomheder til jeres rådighed og har gjort det let at finde de rette kompetencer her på hjemmesiden.

Et kik ind i erhvervet

Få et kik med ind i de mange erhverv, der benytter Thyborøn Havn. På Instagram finder du nogle rigtig gode eksempler på, hvordan havnens brugere arbejder og benytter Thyborøn Havn.

Kontakt