Forsæt til indhold
Logo

Reparation og vedligeholdelse fra skrue til mast

På Thyborøn Havn er alle kompetencer til rådighed. Det bevirker, at du kan få ordnet alt på en gang, mens fartøjet er i dok. Det gør en forskel for kunder i alle brancher - fiskeri såvel som gods og offshore.

Fleksibilitet og hurtig reaktionsevne

Et pludseligt opstået behov for reparation kræver lynhurtig reaktionsevne. Her er det afgørende, at alle kompetencer er til stede på havnen og kan reagere hurtigt. Det er sådan, der arbejdes på Thyborøn Havn.

Offshore Floating Dock AS5I4721 Web

Planlagt service og vedligeholdelse

Stabil drift sikres bedst, når service planlægges før behovet for reparation opstår. Når der er tid til at planlægge service og vedligeholdelse til de stille perioder, hvor fartøjet lettere kan tages ud af drift, så står virksomhederne på Thyborøn Havn til rådighed for koordinering og udførelse af arbejdet.

Maritime Service By Night Nordsokaj 3116 Web

Veludført håndværk

De mange års erfaring, som virksomhederne på Thyborøn Havn er i besiddelse af, sikrer kunderne et stolt og veludført håndværk. En vished om at få leveret et godt stykke arbejde i en høj kvalitet, og at få det, man bliver lovet - det bygger i høj grad på solide relationer og gode erfaringer med veludført
arbejde. Det får man i Thyborøn.

Maritime Service File 6 Web
Fleksibilitet og hurtig reaktionsevne sikrer, at fartøjet hurtigt er på søen igen efter reparation.
-

Faciliteter til reparation og vedligeholdelse

Skibsværfter

De to skibsværfter med hver 100 medarbejdere Thyborøn Skibs A/S og Motor og Kynde og Toft A/S arbejder sammen om Thyborøn Shipyard og Thyborøn Ophalerbedding, hvori de har foretaget fælles investeringer i henholdsvis flydedok og firespors beddingsanlæg. Talrige former for fartøjer får foretaget vedligeholdelses- og reparationsopgaver i Thyborøn hvert år. Begge virksomheder kendetegnes for hurtig reaktionsevne, høj kvalitet og en fleksibel og serviceminded tilgang til kundens opgaver.

Et kik ind i erhvervet

Få et kik med ind i de mange erhverv, der benytter Thyborøn Havn. På Instagram finder du nogle rigtig gode eksempler på, hvordan havnens brugere arbejder og benytter Thyborøn Havn.