Forsæt til indhold
Logo
Bedding 0108 Web

Beddingsanlæg

Fire spors beddingsanlæg, hvor der årligt dokkes over 100 fartøjer

En helt stor fordel på Thyborøn Havn er, at her kan man få udført et hav af forskellige opgaver på sit fartøj på samme tid, fordi alle typer af håndværkere er til stede lokalt. Smedene står på spring, når der skal svejses, overfladebehandlerne er klar, men også elektronikken kan fikses i samme ombæring, og tømrerne kan træde til sideløbende med de andre håndværksspecialister. Det betyder, at rigtig mange opgaver kan blive ordnet på samme tid, mens fartøjet er på land. Det er både økonomisk og tidsbesparende at få fikset meget forskelligt i løbet af en dokning. Det gør en kæmpe forskel, at fartøjet befinder sig mindst muligt på land, hvor det er ude af drift. Fartøjer skal være ude på havet og i drift.

På beddingen i Thyborøn tages der omkring 108 fartøjer op på land om året.
-

Løbende vedligeholdelse

Her er det virksomheden Dan-coat, der er i fuld gang med at friske farverne på fartøjet Mostein op igen. Beddingen i Thyborøn kan tage fartøjer på op til 500 T, og her kan der arbejdes på fire fartøjer ad gangen med den anerkendte Thyborøn fleksibilitet.

Mostein Web

Ombygning af CTV´er

Det var en udfordring at tage Swath fartøjer op på beddingsanlæggets skinner med en grundkonstruktion som en katamarans. Det krævede iderighed og faglig ekspertise at finde en god og sikker løsning hertil uden risiko for de kostbare kulfiberfartøjer. Thyborøn Skibs og Motor A/S har derfor udviklet en specialdesignet vogn til opgaven, der som et sikkert fundament sørger for, at Fob Swath fartøjerne kan trækkes sikkert op på beddingsanlægget for ombygning.

Bedding 5966 Web

Planlagt vedligeholdelse

Har du samlet en række vedligeholdelsesopgaver sammen til dokning, så kan du få det hele udført på en gang i Thyborøn.

Bedding 2684 Web

Bundmaling og overfladebehandling

En tur op på land giver god mulighed for at få tjekket bunden og få fixet bundmalingen.

Bedding Dan Coat 3255 Web

Weekend vedligeholdelse

Når du som transitfisker tager hjem på weekend, kan du få foretaget vedligeholdelse af fartøjet imens i Thyborøn.

Bedding 7309 Web
Surface Treatment 4500 Adjusted Web
Bedding 4517 Web
Bedding 4719 Web
Bedding 0108 Web
Bedding 2684 Web
Bedding 7313 Web
Bedding 0119 Web
Bedding 3365 Web
Bedding 0106 Web

Kontakt Thyborøn Ophalerbedding

Thyborøn Ophalerbedding 1993
Bedding 7313 Web

Et kik ind i erhvervet

Få et kik med ind i de mange erhverv, der benytter Thyborøn Havn. På Instagram finder du nogle rigtig gode eksempler på, hvordan havnens brugere arbejder og benytter Thyborøn Havn.