Forsæt til indhold
Logo

Talrige fremtidssikrede fartøjer ser dagens lys i Thyborøn

Skibsværfterne i Thyborøn arbejder sammen med værfter i både Danmark, Norge og England. De kan dels arbejde som underleverandør og stå for totalentreprisen, når kunden ønsker det. Hver gang træder de til med den samme service og samme kvalitet i det udførte arbejde. Virksomhederne brænder for at gøre en forskel for kunden og kerer sig om besætningens daglige arbejde ombord på fartøjet mange år fremover.

Komfort og hensigtsmæssige arbejdsgange til fiskeriet

Pladsen på et fiskefartøj er trang, indretningen skal derfor være meget kompakt. Det er en kunst at få plads til det hele på så lidt plads som muligt i en nybygning. Erfaring, solide kompetencer og et tæt samarbejde med kunden er nødvendigt, for at indrette et fartøj mest hensigtsmæssigt. Det finder man i Thyborøn, hvor der både er stort fokus på holdbarhed og sikring af optimale arbejdsprocesser ombord på fartøjet. Der arbejdes målrettet på at få skabt det absolut bedste slutresultat og den bedste arbejdsplads til fiskerne.

Fartøjer konstrueres til at sikre kvaliteten hele vejen fra fisken fanges og til den landes til fiskeauktionen. Fisken bliver renset, sorteret, kølet og pakket i kasser ombord på fiskefartøjet.

Sulehav 9078 Web

Fra et tomt stål skrog til højteknologisk arbejdsplads

Seks måneder, det er hvad det tager at indrette et fiskefartøj fra det tomme stålskrog bliver bugseret i havn i Thyborøn, til der står en færdig arbejdsplads med højteknologisk udstyr, solid komfort og et velindrettet motorrum. Samtlige kompetencer er tilstede på havnen, og der samarbejdes til kundens bedste.

Sulehav 8452 Web

Ombygning af fiskefartøjer

Forlængelse af fiskefartøjer kan være løsningen for at opfylde nye behov. Med den rette ekspertise kan en ombygning fint lade sig gøre.

Her er det norske Orfjord, der bliver forlænget med 6 ekstra meter på Thyborøn Ophalerbedding.

Orfjord 9652 Web
Sulehav 00026 Web
Sulehav 8953 Web
Sulehav 8947 Web
Sulehav 9015 Web
Sulehav 8893 Web
Sulehav 8452 Web
Sulehav 05Dcb32f827f88f9 1611569898000 (1) Web

Seneste nybygninger apteret på Thyborøn Havn

Skibsværfter i Thyborøn

De to skibsværfter med hver 100 medarbejdere Thyborøn Skibs A/S og Motor og Kynde og Toft A/S arbejder sammen om Thyborøn Shipyard og Thyborøn Ophalerbedding, hvori de har foretaget en fælles investering i henholdsvis flydedok og firespors beddingsanlæg. Det giver god mening at reducere omkostningerne med delefaciliteter, og det giver mange synergier at have et godt og solidt samarbejde. Talrige nye fartøjer ser dagens lys hos begge virksomheder og endnu flere får foretaget vedligeholdelses- og reparationsopgaver. Begge virksomheder kendetegnes for hurtig reaktionsevne, høj kvalitet og en fleksibel og serviceminded tilgang til kundens opgaver.

Et kik ind i erhvervet

Få et kik med ind i de mange erhverv, der benytter Thyborøn Havn. På Instagram finder du nogle rigtig gode eksempler på, hvordan havnens brugere arbejder og benytter Thyborøn Havn.