Forsæt til indhold
Logo
Bigbags IMG 2788

Bulkgods

Fleksibel og effektiv håndtering af bulkgods

Plads til kundetilpassede logistikløsninger

Med en strategisk placering tæt på produktions- og landbrugs Danmark og et ønske om at udnytte søvejen bedre med henblik på reducering af lastbiltransport af miljøhensyn ser flere og flere kunder muligheder i at sejle gods ind og ud over Thyborøn Havn. Her indrettes godslogistikken efter kundens behov, med det grej og det mandskab som der skal til for at køre et stabilt flow og en succesfuld godsoperation.

Direkte levering fra skib til kunde

Kajanlæg med gode tilkørselsforhold for lastbiler i et uforstyrret område af havnen giver både øget sikkerhed og lastbilchaufførkomfort.

Med direkte distribution fra kaj til kunde reduceres oplagring til et minimum. Det kræver timing, et godt overblik og gode faciliteter dertil.

Se et effektivt eksempel på direkte lastning af lastbiler fra skib på Thyborøn Havn.

Cargo Bulk 4055 Web

Oplagring på havnen

At samle gods sammen på havnen før udskibning eller at oplagre godset på havnen før levering til kunden giver god mening for at optimere logistikken.

På Thyborøn havn finder du faciliteter til midlertidig oplagring udendørs såvel som indendørs i kajnære pakhuse.

Fleksibel håndtering og hurtig reaktionsevne er kendetegnende for lokale leverandør Thyborøn Stevedore A/S, som også kan stille pakhuskapacitet til rådighed.

Pakhuse
Cargo Warehouse 2738 Web

God plads til nem håndtering

Kajnære udendørsarealer er helt optimalt til midlertidig oplagring af fx skærver, asfalt og meget mere. På Thyborøn Havn er der god plads til sikker manøvrering og et uforstyrret arbejdsflow.

Infrastruktur i baglandet
Cargo Gravel 4809 Web

Brovægte for overblik

Brovægte til afvejning under lastning og losning giver et godt logistisk overblik. Flere virksomheder på Thyborøn Havn udlejer brovægte til formålet.

Se mere omkring brovægte under faciliteter til gods

Cargo 1694 2

Lokale truckførere med øje for dine behov

På Thyborøn Havn arbejder vi i synergier og talrige virksomheder arbejder tæt sammen. Det sikrer en stor palette af kompetencer og giver høj fleksibilitet og hurtig reaktionsevne og gør en forskel, når der er behov for at lokale truck førere skal være på pletten.

Se mere herom hos Thyborøn Stevedore

Thyborøn Stevedore A/S
Cargo Bricks 1 Web
Cargo Eimskip IMG 3604 Cropped
Bigbags AS5I8949
Cargo 3776 Web
Gravel Nordsoral 2211 Web
Gravel Nordsoral 2218 Adjusted Web
Nordsøral Grus Drone 3 Web
Railway Gravel 6174 Web
Cargo Gravel 4813 Web
Railway Gravel 6153 Web
Railway Gravel 6137 Web
Railway Gravel PTZ 2020 05 07 13 34 33.244 Web

Havneinfrastruktur designet til bulkgodsaktiviteter

Highlights og nyheder til godsbranchen

Begivenheder til godsbranchen

Operationelle informationer

Services til godsbranchen

God service har høj prioritering på Thyborøn Havn. Vi brænder for at give dem den bedste service hver eneste dag, 24/7-365 dage om året. Det samme gør de mere end 100 lokale virksomheder, som står på spring med hver deres spidskompetencer, når du sejler ind i Thyborøn Havn. Der er en lang tradition for Maritim Service i Thyborøn med et DNA, som vil kunden det absolut bedste. Kommer dit fartøj i dok i Thyborøn, har du alle disse virksomheder til rådighed på en gang. Det optimerer og forkorter klart tiden på land og meget vedligeholdelse kan klares, mens du alligevel er i havn for losning.

Railway Gravel 6153 Web
Bigbags AS5I8978
Cargo Fish Meal 1348 Adjusted Web
Cargo Bricks 2 Web
Cargo Soya 1700 2 Web
Cargo Gravel 4867 Web
Cargo Warehouse 3723 3 Web
Cargo Eimskip IMG 3604 Cropped

Kontakt