Forsæt til indhold
Logo
Offshore Mobilisation 4261 Cropped

Offshore mobilisering

God plads til mobilisering af offshore fartøjer

Mobilisering og demobilisering af offshorefartøjer

Talrige offshore fartøjer mobiliserer og demobiliserer på Thyborøn Havn. Der er god plads og ro til arbejdet flere forskellige steder på havnen. En bred pallette af lokale servicevirksomheder er til rådighed og træder til med kvalificerede serviceydelser, når det passer jer.

Uforstyrret mobilisering

Mobilisering af offshore fartøjer foregår altid på et uforstyrret område af havnen i Thyborøn. Der er flere velegnede områder hertil i alle størrelser, og med en bæreevne på helt op til 23 tons per kvadratmeter.

Du finder hele paletten af lokale serviceydelser hertil, der står klar med alt lige fra kranløft, til søfastgørelse, montering af udstyr, overfladebehandling proviantering, indkvartering og meget mere.

Services til offshore
Mobilisering Sima 2963 Web

God plads til konstruktion på kaj

Det kajnære projektareal giver god mulighed for konstruktion af stort specialudstyr til direkte montering på offshore fartøjer. Derudover er det også en solid mulighed for konstruktion af komponenter på kaj til direkte udskibning, i de tilfælde hvor de er for store eller for tunge til at blive transporteret ad landevej.

Du kan booke den ønskede arealstørrelse, evt. med kajeksklusivitet hvis du ønsker det, og arbejde uforstyrret i den periode, der er behov for til dit specialprojekt.

Mobilisation 0410 Web

Kajanlæg til mobilisering

Et kik ind i erhvervet på Instagram

Få et kik med ind i de mange erhverv, der benytter Thyborøn Havn. På Instagram finder du nogle rigtig gode eksempler på, hvordan havnens brugere arbejder og benytter Thyborøn Havn.

Kontakt