Forsæt til indhold
Logo
Havnekontor 0049 Cropped

Om os

Midt- og Vestjyllands flexible erhvervshavn

Dynamisk erhvervshavn

Thyborøn Havn er en livlig erhvervshavn. Havnen blev oprindeligt grundlagt som fiskerihavn i 1914 med vestjysk flid og vedholdenhed. Med en strategisk beliggenhed tæt på både fiskepladser, nabolande omkring Nordsøen, grusindvindingsområder og de kommende havvindmølleparker i Nordsøen, har havnen udviklet sig til i dag at have fire lige betydningsfulde forretningsområder - fiskeri, gods, maritim service og offshore.

Vi lytter til og samarbejder med vores kunder for at skabe den rette infrastruktur til de meget forskellige behov og de bedst mulige arbejdsforhold på havnen. God service er fundamentalt i vores kultur. Vi har et fælles DNA - at levere den absolut bedste og mest fleksible service.

Thyborøn Havn er din østvendte port til Nordsøen

Med sin unikke placering midt på den jyske vestkyst, hvor Limfjorden munder ud i Nordsøen, har Thyborøn Havn fantastiske besejlingsforhold med en unik østvendt indsejling på den danske nordsøkyst. Selv i barsk vejr ”lander” skibene blødt i Limfjordens brede åbning og har roligere vand igennem havnehovederne. Besejlingen er uafhængig af vejrlig og sikrer en stabil drift.

Besejling og navigation
Northsea Kort Orange Gråt Cropped Web

Havnefakta

6 km kaj og 1 000 000 kvadratmeter baglandsareal danner ramme for fire forretningsområder med hver deres behov for effektiv infrastruktur og service. Mere end 3500 fartøjer anløber Thyborøn Havn hvert år.

Der er en vanddybde i havnen på op til 10 m.

Indsejlingen til havnen i Thyborøn Kanal er blevet uddybet til 11 m vanddybde.

Thyborøn Havn er ISPS level I sikret og ISO certificeret indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Vi er altid klar med god service her er åbent 24/7-365 dage om året.

Luftfoto 6062 Adjusted Web

Thyborøn Havn

Seneste nyt fra havnen i vest

Maritime informationer

Thyboron_Port_Offshore
afspil video
Nordsøens lille gigantiske havn
Med en beliggenhed lige ud til Nordsøen, godt beskyttet inde i Limfjorden, sikrer Thyborøn Havn gode arbejdsforhold.

Thyborøn Havn set fra instagram

Få et kik med ind i de mange erhverv, der benytter Thyborøn Havn. På Instagram ligger der nogle rigtig gode eksempler på, hvordan havnens brugere arbejder og benytter Thyborøn Havn.