Forsæt til indhold
Logo

Arealer til etablering af din virksomhed

På Thyborøn Havn sørger vi for at have lidt overkapacitet, så der er plads til etablering af ny virksomhed på havnen. Derfor har vi anlagt nye byggegrunde i området ved Flydedokken, Syd for Beddingsanlægget, og anlagt vejene Holmen, Servicevej og Dokvej. Disse byggegrunde er ideelle til maritime servicevirksomheder med en placering tæt ved Værftskaj.
Derudover ligger byggegrundene lige overfor Thyborøn Varmeværk, på den anden side af hovedvejen, med potentiale for leverancer hertil.

Vi har dedikeret vores arealer til forskellige formål og dertil hørende industrier, så alle kan trives side om side, uden forstyrrelser.

Kort over ledige byggegrunde

Port Map 2020 Side 6 Byggegrunde
Port Map 2020 Side 6 Byggegrunde

Nye muligheder på vej

En nærtforestående havneudvidelse syd for havnen åbner op for etablering af nye godshåndteringsvirksomheder og stevedoring. 150 000 m2 nyt kajnært landareal åbner her for et reelt potentiale for at benytte søvejen til mere godstransport og de driftssikre besejlingsforhold på Thyborøn Havn garanterer et stabilt arbejdsflow.

Er du på udkik efter havnearealer til bygning af virksomhed med et havnerelateret formål, så har vi mulighederne på Thyborøn Havn.

Flere kajnære arealer til godshåndtering i 2022
Port Expansion Drone 1 Web

Klare fordele

Praktiske links