Forsæt til indhold
Logo
Cargo Oil 7124

Flydende bulkgods

Lang tradition for håndtering af olie og kemikalier

Kundespecifikke løsninger til flydende bulkgods

Effektiv håndtering af flydende bulkgods opnås bedst med kundespecifikke løsninger i en optimeret infrastruktur. På Thyborøn Havn samarbejder vi tæt med vores kunder og etablerer gerne infrastruktur til specialdesignede kunde setups. Det er der her et par gode eksempler på til nem og effektiv håndtering af flydende bulkgods.

Biomasse

Når flydende biomasse skal køres direkte fra skib til biogasanlæg rundt i landet, betyder kajanlæg med store baglandsarealer sikre lastbilmanøvrer og høj chaufførkomfort. Godshåndteringsarealerne i Sydhavnen ligger langt fra bymidten, her arbejdes der ugeneret med direkte adgang fra kaj til hovedvej.

Key North Losning Biomasse 7793 Web

Olie

Der er store fordele i en effektivisering af selve håndteringen af bunkerolie til de mange fartøjer, som benytter Thyborøn Havn. Især enkel losning af bunkerfartøjer med stor tankkapacitet gør en forskel, det er der netop etableret nye fleksible faciliteter til på den nye Oliekaj.

Oliekaj - kaj 906, 907
Cargo Oil 2907 Web

Kemikalier

Flydende bulkgods kræver specielle faciliteter for enkel og sikker håndtering. Kemikalier ser dagens lys på Thyborøn Havn tilbage i 1990´erne, hvor der blev anlagt en direkte pipeline til den nærliggende kemikalievirksomhed Cheminova, i dag det amerikanskejede FMC. FMC benytter den dag i dag havnen til leverancer af kaustisk soda også kendt som lud.

Søndre Mole - kaj 800
Cargo Chemicals 3514 Web

Operationelle informationer til flydende bulkgods

Highlights og seneste nyt til håndtering af flydende bulkgods