Nyheder
07 / 12 / 2020 Thyborøn Havn træder ind i en ny liga med hele tre ISO-certificeringer

Thyborøn Havn har gennem de sidste måneder arbejdet ihærdigt med at højne arb...

Læs mere
03 / 11 / 2020 Tilladelse til at uddybe sejlrende!

Det er stort – det er meget stort! Thyborøn Havn har i 10 år arbejdet på at f...

Læs mere
01 / 09 / 2020 Nye lossefaciliteter til 75 millioner står færdig i Thyborøn

Industrifiskerne kan i dag få glæde af de nye og helt moderne lossekajfacilitet...

Læs mere

Gods

Thyborøn Havn har igennem de seneste 10 år udviklet sig fra at være en ren fiskerihavn til også at være hele Midt- og Vestjyllands godshavn. Placeringen på vestkysten med forholdsvis kort køreafstand til ”Produktions Danmark” kombineret med stor vanddybde, gode kajanlæg, lagerfaciliteter og let adgang for transport har gjort, at der nu fragtes omkring 1,5 million tons gods over kajanlægget på Thyborøn Havn om året. 

For Thyborøn Havn drejer det sig ikke blot om drift af kajanlæg. Det handler om at udfordre det ”normale” på godstransport området og skabe optimale betingelser for distribution af gods fra og til søsiden til hele Midt- og Vestjylland. 

Der er stor variation i godstyperne, men de typiske varearter er søral til betonindustrien, biomasse og træprodukter til gasanlæg og varmeproduktion, frossent fiskeafskær til foderproduktion, skærver til asfaltproduktion, kemikalier i tankskibe og meget andet.

I menuen til venstre kan du finde informationer om de forskellige transportmuligheder samt håndtering og opbevaring af gods via Thyborøn Havn. 

 • Vandstand Havnen11:30
  -0,02 m
 • Aktuel vindhastighed11:30
  9,4 m/s
 • Vindstød11:30
  10,7 m/s
 • Aktuel Vindretning11:30
  NV 306°