Nyheder
06 / 10 / 2019 Projektgods på Thyborøn Havn

Kunderne gør sig sine egne erfaringer med sværgodskajfaciliteterne på Thyborø...

Læs mere
26 / 09 / 2019 Øget vanddybde i indsejlingen i 2021

Thyborøn Havns kunders ønsker til indsejlingen og derved Thyborøn Kanal har l...

Læs mere
17 / 10 / 2018 Samarbejde skaber nye lossefaciliteter i Thyborøn

En af verdens største fiskemelsfabrikker er under ombygning - TripleNine A/S ...

Læs mere

Gods

Thyborøn Havn har igennem de seneste 10 år udviklet sig fra at være en ren fiskerihavn til også at være hele Midt- og Vestjyllands godshavn. Placeringen på vestkysten med forholdsvis kort køreafstand til ”Produktions Danmark” kombineret med stor vanddybde, gode kajanlæg, lagerfaciliteter og let adgang for transport har gjort, at der nu fragtes omkring 1,5 million tons gods over kajanlægget på Thyborøn Havn om året. 

For Thyborøn Havn drejer det sig ikke blot om drift af kajanlæg. Det handler om at udfordre det ”normale” på godstransport området og skabe optimale betingelser for distribution af gods fra og til søsiden til hele Midt- og Vestjylland. 

Der er stor variation i godstyperne, men de typiske varearter er søral til betonindustrien, biomasse og træprodukter til gasanlæg og varmeproduktion, frossent fiskeafskær til foderproduktion, skærver til asfaltproduktion, kemikalier i tankskibe og meget andet.

I menuen til venstre kan du finde informationer om de forskellige transportmuligheder samt håndtering og opbevaring af gods via Thyborøn Havn. 

 • Vandstand Havnen06:46
  -0,34 m
 • Aktuel vindhastighed06:46
  5 m/s
 • Vindstød06:46
  7,8 m/s
 • Aktuel Vindretning06:46
  134°