Forsæt til indhold
Logo

Thyborøn Skibs & Motor A/S

Hjemmeside: www.3xj.dk

Kontoret

E-mail: 3xj@3xj.dk

Telefon: +45 9690 0100

520 Thybor N Havn Virksomheder Thybor N Skibs
Thyborønskibsogmotor 3XJ 0085 Web

Thyborøn Skibs og Motor A/S

Ny- og ombygning samt reparationer af fiskefartøjer

Thyborøn Skibs & Motor A/S også kaldet 3XJ er et skibsværft med mere end 50 års erfaring inden for nybygning, ombygning og reparation af fiskefartøjer. Hertil kommer mange forskellige former for udstyr og tilbehør, som leveres til den danske og den internationale fiskeflåde. Med overtagelsen af Lemvig Skibsreparation ApS, nu Lemvig Maskin & Køleteknik ApS, i april 2003, dækker virksomheden et særdeles bredt felt inden for marinesektoren.

Begge firmaer administreres fra Thyborøn og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Medarbejderstaben er sammensat med henblik på størst mulig faglig ekspertise og består af skibsmontører, kølemontører, maskinarbejdere, skibsbyggere, svejsere samt aluminiums- og stålbyggere.

Thyborøn Skibs og Motor A/S er en af drivkræfterne bag Thyborøn Shipyard, som driver vestkystens største flydedok på Thyborøn Havn.

520 Thybor N Havn Virksomheder Thybor N Skibs

Kompetent marineservice leverandør

Thyborøn Skibs og Motor A/S har stor erfaring indenfor nybygninger og ombygninger samt nyinstallation og reparation af motorer, konstruktion af marineudstyr, hydraulik-, stål- og aluminiumsarbejder, fabrikation af alle former for tromle- og spilløsninger, produktion af landgange og falderebstrapper, landgangsstiger, fortøjnings- og lodslejdertromler. Virksomheden beskæftiger sig desuden med køle- og frostteknik.

Sulehav 8646 Web

Produkter og løsninger

Thyborøn Skibs og Motor A/S leverer også en lang række produkter og løsninger til landbaserede kunder, såsom fiskeindustri, fiskeauktioner, isværker, slagterier, fjernvarmeværker og rensningsanlæg. Ligeledes er deres køle- og frostafdeling, foruden skibsløsninger, beskæftiget med en lang række opgaver på landsiden.

Virksomheden arbejder desuden for en stor del af handelsflåden, såsom Mærsk, Torm, Lauritsen osv. Derudover arbejder de inden for offshore vind, bl.a. for Fred Olsen, DBB mm., samt Farvandsvæsenet, og udfører reparation og vedligeholdelse af redningsbåde på vestkysten.

Thyboron Skibs Motor5154911769 Web

Skræddersyede spil og tromler

Thyborøn Skibs og Motor A/S designer og leverer skræddersyede spil og tromler til fartøjer i alle størrelser og samarbejder med skibsværfter i blandt andet Danmark og Norge.

Med 3D simulering sikres at alt passer perfekt sammen før montering.

Thyboron Skibs Motor 4006 Web

Komplet hydraulik design

Virksomheden udfører et komplet hydraulik design og monterer og reparerer med velkvalificeret arbejdskraft i Danmark såvel som i udlandet.

Sulehav 8843 Web

Motor og drivlinje

Thyborøn Skibs og Motor A/S er eksperter i skibsmotorer og udfører alle former for motorinstallation og -reparation. Deres kvalificerede og erfarne montører, sikrer en professionel udførsel af arbejdet.

Sulehav 8847 Web

Ombygning af fartøjer

Med den rette ekspertise kan en forlængelse af fartøjet være løsningen for at følge med udviklingen og tilpasse arbejdsforholdene ombord efter nye behov.

Her bliver norske Orfjord forlænget med 6 m af Thyborøn Skibs og Motor A/S på beddingsanlægget på Thyborøn Havn.

Orfjord 9652 Web High

Løft med Terex TRT 80US mobilkran

Hos Thyborøn Skibs og Motor A/S kan du få udført kranløft på Thyborøn Havn med en Terex TRT 80US mobilkran. Kranen kan hyres med kort varsel, da den allerede er på havnen.

Terex TRT 80US har en løftekapacitet på 75 T og kan fx løfte 25 tons i 10 m rækkevidde.

Reservedelskomponenter på 1000 kg til fx CTV´er kan kranen løfte ud i 27-28 m afstand.

Terex Thyboron Skibs Motor 9103 Web

Seneste nybygninger fra Thyborøn Skibs og Motor A/S

Thyborøn Skibs og Motor A/S er en af drivkræfterne bag både Beddingsanlæg og Flydedok

154 Logo FARVE JJJ Thyborønskibs Motor