Forsæt til indhold
Logo

Thyborøn Havnenyt

I Thyborøn Havnenyt bestræber vi os på at fortælle om de meget forskellige nyheder, der er på havnen i Thyborøn. Det kan både være nye aktiviteter, nye faciliteter og andre gode havnehistorier. Nyhedsbrevet udkommer flere gange årligt, og her kan du se en oversigt over de seneste udgaver.

Thyborøn Havnenyt September 2021

Øget vanddybde i indsejlingen sikrer i dag besejlingen for de største industrifiskefartøjer og større gods- og offshore fartøjer. Talrige nyheder til fiskeriet blev præsenteret på Danfish messen i Aalborg. Ny hjemmeside ser dagens lys som et konkret værktøj for vores kunder.

Download som PDF

Thyborøn Havnenyt April 2021

Nært forestående havneudvidelse giver solidt potentiale for effektiv godshåndtering på nye kajnære arealer. Nye bæredygtige fartøjer til fiskeret ser dagens lys på Thyborøn Havn, de såkaldte nybygninger. Ny havneassistent, oprindeligt fra Holland er startet på Thyborøn Havn. Initiativprisen 2020 er gået til fiskemels- og oliefabrikken TripleNine A/S. Det er emnerne i denne udgave af Thyborøn Havnenyt.

Download som PDF

Thyborøn Havnenyt Nov. 2020

Her finder du artikler om tilladelse til uddybning af indsejlingen til Thyborøn Havn. Nye bunkerfaciliteter med høj kapacitet. Genbrug af snurrevodstov fra konsumfiskeri. Kvindelige arbejdspladser, Mascot der fotograferer ny kollektion i Thyborøn og fiskeriet her lige før Brexit.

Download som PDF

Thyborøn Havnenyt Sep. 2020

I denne udgave finder du artikler om 97 millioner investeret i fiskeriet i Thyborøn. Nye lossekajfaciliteter til industrifiskeriet og nyt havnebassin til nybygninger er sat i drift her i 2020. God fremgang på trods af covid-19.

Download som PDF.

Thyborøn Havnenyt Maj 2020

Havbundsundersøgelser til kommende havvindmølleparker i Nordsøen køres i stor stil fra Thyborøn. Det finder du artikler om i denne udgave, sammen med information omkring en større ombygning af en større CTV-flåde for Offshore Windservice, og Bulkgods der finder oftere vej til Thyborøn.

Download som PDF

Thyborøn Havnenyt Marts 2020

Vindmøllelogistik er der god plads til i Thyborøn, og nem adgang til vejnet i baglandet til videre transport af onshore vindmøller. Det er der mere om i martsudgaven af Thyborøn Havnenyt sammen med årsresultatet for 2019. Transportpotentialer fra vest i al slags vejr er noget der kan gøre en forskel. Thyborøn Havn ansætter miljøingeniør som skal arbejde for en mere bæredygtig havn, og en garvet fiskeskipper i havnevagten.

Download som PDF

Thyborøn Havnenyt Nov. 2019

Talrige nybygninger til fiskeriet bliver til i Thyborøn. Og i disse år har der været ekstra mange til konsumfiskeriet. Det finder du en beskrivelse af i denne udgave af Thyborøn Havnenyt. Derudover kan du se direktørens analyse og indtryks for forskellige messer indenfor både fiskeri og offshore windenergi. Og så er der godt nyt fra virksomheden HM Service, der bygger lagerhaller og pakhuse i hele norden.

Download som PDF

Thyborøn Havnenyt Sep. 2019

Sværgodskajfaciliteterne i Sydhavnen kommer rigtig til sin ret, når der køres tungt projektgods som fx transformer herind. Projektet omkring renovering af havnebassinet Vestre Inderhavn igangsættes og Morten Broberg starter hos fiskemelsfabrikken TripleNine A/S. Det kan du altsammen se mere om i denne udgave af Thyborøn Havnenyt.

Download som PDF

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev digitalt efter dine interesseområder. Så modtager du information herom i din indbakke, når der sker nyt indenfor dine interesseområder.

Tilmeld nyhedsbrev

Godsområdet har min interesse
Fiskeriområdet har min interesse
Offshore-området har min interesse
Maritim Service har min interesse