Forsæt til indhold
Logo
Fiskeauktion 15A4035 Web

Danske Fiskeauktioner A/S

Kvalitetssikret til e-handel

International fiskeauktion med opkøbere i hele EU

Danske Fiskeauktioner A/S er hjemmehørende på Thyborøn Havns Konsumcenter, hvor den top moderne internet baserede fiskeauktion med opkøbere fra hele Europa aftager fiskene hver morgen.

Enkel besejling til fiskeauktion for losning

Fiskeauktionen ligger placeret kajnært ved Konsumkaj. Der er enkel besejling ind til havneanlægget og lynhurtig adgang til kølesluserne ind til fiskeauktionen.

Fiskeren har alt ved hånden på kajen. Kassevaskehallen ligger ved siden af fiskeauktionen, så det er let at få nye renvaskede kasser ombord, og samtlige forbrugsstoffer som el, vand og bunkring er lige ved hånden.

Fish Auction 5239 Web

Søpakket fisk

Søpakket fersk fisk, der allerede på havet er sorteret, rengjort, vejet og iset fisk, har høj værdi og repræsenterer i dag størstedelen af dansk konsumfiskeri.

For de enkelte fartøjer udskrives oplysninger om fartøjet, fangstdato, fangststed, fiskeart og vægt på labels medfølgende hver enkelt kasse. Fiskene landes efter relativt korte rejser og er dermed af absolut højeste kvalitet.

Konsumkaj 15A3928 Web

Kvalitetssikring og sporbarhed

Hos Danske Fiskeauktioner A/S er der fuld sporbarhed fra både fiskefartøj og -område. Forbrugeren har mulighed for at kende historien bag sin nordsøfisk. Fisken er så kvalitetssikret, at opkøbere i hele EU bestiller den online uden besigtigelse, fordi kvalitetskontrollen er fuld pålidelig og ganske enkelt helt i top.

Fiskeauktion 15A4015 Web

Sortering

Er fisken ikke allerede søpakket ved ankomsten til fiskeauktionen, kan fiskeauktionen sortere fisken med bevarelsen af den fulde sporbarhed hele vejen fra fangstområde til fiskehandler.

Fiskeauktion 15A4057 Web

Sorteringsanlæg

Fiskeauktionen har høj smidighed i modtagefaciliteterne og kan håndtere de helt store mængder landinger lige så godt som de små.

Danske fiskeauktioner A/S har øget deres sorteringskapacitet i 2020 for at hjælpe transitfiskerne med sortering af deres fisk før transport.

Fiskeauktion 15A4037 Web

Effektiv logistik med dag til dag-levering i det meste af EU

Toptunet logistik har stor betydning for levering af kvalitetsprodukter i fødevarebranchen. Logistikoptimering kan også være afgørende for prisen til forbrugeren. Danske Fiskeauktioner A/S mestrer logistikkens kunst til fulde. De sikrer dag til dag levering i det meste af EU, så forbrugeren får den bedste kvalitet, og er mestre i at udnytte kapaciteten i lastbilruterne mod Sydeuropa optimalt og undgå halvtomme biler. Det er både godt for miljøet, prisen på færdigvarer, og det sikrer fiskeren en god pris for sin råvare, at produktet når hurtigt frem og kvaliteten er intakt.

Fish Auction 4468 Web
Fiskeauktion 15A4027 Web
Fiskeauktion 15A4041 Web
Fiskeauktion 15A4021 Web
Fiskeauktion 15A4028 Web
Fiskeauktion 15A3874 Web
Fiskeauktion 15A4035 Web
Fiskeauktion 15A4084 Web
Fiskeauktion 15A3996 Web
Fiskeauktion 15A4032 Web

Kontakt Danske Fiskeauktioner A/S

Danske Fiskeauktioner A/S
Fish Auction 3865

Et kik ind i erhvervet på Instagram

Få et kik med ind i de mange erhverv, der benytter Thyborøn Havn. På Instagram finder du nogle rigtig gode eksempler på, hvordan havnens brugere arbejder og benytter Thyborøn Havn.