Forsæt til indhold
Logo
Water Hydrant Konsumkaj 4080 Web

Ny vandforsyning til konsumfiskerne

Nye vandhydranter og slangeopruller på Konsumkaj

Thyborøn Havn har idriftsat fire nye vandhydranter på Konsumkaj til forsyning af drikkevand til besætning og ferskvand til ismaskiner på konsumfiskefartøjer.

Der er to udgange på vandhydranterne, en udgang til spuleslange, til rengøring af last og fiskefartøj efter losning, og en anden udgang til henholdsvis to og tre tommer vandslanger til påfyldning af drikkevand.

Vandhydranterne er udstyret med boost pumpe, der giver et tryk på hele 16 bar og derfor både sikrer en effektiv vandforsyning, med en kapacitet på 80 m3/time, og en grundig rengøring af last og fiskefartøj efter losning.

Hydranterne leverer rent drikkevand fra Vandværket, som regelmæssigt tester vandkvaliteten.
De er frostsikrede og dermed driftssikre 24/7-365.

Slangeopruller

En ny slangeopruller for nem håndtering af vandslanger er blevet testet på Konsumkaj. Den sikrer nem oprulning og udrulning af slanger, og at de er lige ved hånden på kajanlægget.

Hver vandslange er 25 m lang. Der monteres tre slanger på slangeoprulleren, så rækkevidden er 75 m. Forlængere kan evt. rekvireres ved havnevagten efter behov.

Der er sat fire slangeoprullere i produktion til Konsumkaj, så der på sigt vil komme en opruller ved hver vandhydrant på kajen.

Water Hydrant Konsumkaj 4056 Web
Vandhydrant Konsumkaj 4076 Web
Water Hose Konsumkaj 4074 Web
Water Hydrant Konsumkaj 4059 Web
Vandhydrant Konsumkaj 4061 Web
Vandhydrant Konsumkaj 4073 Web
Vandhydrant Konsumkaj 4080 Adjusted Web
Vandhydrant Konsumkaj 4076 Web
Water Hydrant Konsumkaj 4076 Web

Publiceret d. 9. juli 2021