Forsæt til indhold
Logo
Limfjordskaj II 0141 Web

Kajanlæg til offshore

Kajanlæg til offshore projekter pr aktivitetstype

Offshore branchen stiller forskellige krav til faciliteterne for at sikre et stabilt projektflow og sikre arbejdsforhold. På denne side finder du en oversigt over de kajanlæg, der henvender sig til forskellige offshore aktiviteter indenfor offshore vind energi.

Samlet overblik over kajanlæg velegnet til offshore aktivitet

Gåseholmkaj - kaj 1012, 1013

Gåseholmkaj er velegnet til mand over bordøvelser med fiskeriskolen og maritim service på mindre fartøjer. Derudover er der gode arbejdsbetingelser for CTV´er på anlægget med et kajnært landareal til både oplagring af udstyr og gode parkeringsmuligheder.

Læs mere

Kanalmole - kaj 300, 302, 303, 410, 411, 504, 505

Kanalmolen er et langstrakt kajanlæg, som er velegnet til mindre erhvervsfiskefartøjer, og fartøjer som ikke kræver den store vanddybde. Der er strømforsyning og mulighed for aflevering af skibsaffald på kajanlægget.

Læs mere

Limfjordskaj ll - kaj 2009, 2010

Projektkajfaciliteter med god plads på baglandsarealet til havvindprojekter. Sværgodsfaciliteterne er velegnet til projektgods med sin bæreevne på 23 tons pr kvadratmeter.

Læs mere

Midterpier - kaj 100 & 203

Historisk pier i træ i den inderste del af havnen. Kaj position 100 benyttes af lystsejlere.

Læs mere

Nordre Mole - kaj 812, 813

Nordre Mole er ideel som ventekaj for offshore supply fartøjer. Molen er renoveret og udvidet til 10,5 m kajbredde, hvilket sikrer let adgang for maritim service.

Læs mere

Oliekaj - kaj 906, 907

130 m ny kaj anlagt til olietankskibe, offshore supply fartøjer og industrifiskefartøjer, som også fint kan anvendes til håndtering af bulkgods. Kajanlægget har faciliteter til ex-pipe bunkring af store fartøjer med en kapacitet på uafbrudt bunkring med 1500 l/min til fartøjet er fyldt op.

Læs mere

Sydhavnskaj - kaj 2001, 2002

Sydhavnskaj er den ældste godsterminal på Thyborøn Havn. Terminalen er miljøgodkendt til håndtering af restprodukter fra virksomheden FMC. Kajanlægget benyttes til mindre coastere, der kræver en lavere vanddybde.

Læs mere

Tankskibskaj - kaj 809, 810, 600

Tankskibskaj er et multifunktionskajanlæg velegnet til både mobilisering af offshore fartøjer og transitfiskeri. Derudover er kajanlægget med sin tætte beliggenhed på bymidten godkendt til krydstogtsfartøjer.

Læs mere