Forsæt til indhold
Logo
Lystbådehavn 3698 Web

Lystbådehavn

til gæstesejlere

Velkommen til Thyborøn fra søsiden

I den inderste, nordligste del af Thyborøn Havn finder du lystbådehavnen for gæstesejlere. Her er du som sejler i den historiske del af havnen og i bymidten, med nem adgang til proviantering og lækre fiskerestauranter.

Lemvig Kommune driver Thyborøn Lystbådehavn, som du finder ved Nordre Inderhavn ved kaj 100, 101, 102, 103. Der er topmoderne sejlerfaciliteter og gode pladser. Her er plads til ca. 33 både ved pæle, men i samarbejde med Thyborøn Havn kan der altid findes plads til flere – både små og store både - efter behov.

Havnepengene betales via cashloaderen i indgangen til sejlerrummene for enden af Den Røde Hal. Her kan man, samtidig med at man betaler havnepenge, få et kort der giver adgang til sejlerrummene. Kortet bruges også til bruserne i baderummene og til at tanke strøm ved el-standerne.

Telefon Direkte (lystbådehavn): +45 2751 7157

Adgang til vand og strøm

I "Æ´rø´ Hus" - det røde hus, i Nordre Inderhavn finder du en vejledning til brug af standerne til el- og vandforsyning. Standerne drives af turistkontoret i et samarbejde med Jyllandsakvariet, hvor der også sælges strømkort.

Kontakt på telefon +45 2751 7157.

Lystbådehavn 3698 Web

Sejlerfaciliteter

Lystbådehavnen har fine bade- og toiletfaciliteter samt fælles køkken og opholdsrum med stole og borde i Den Røde Hal - indgang fra kaj 101. Fra opholdsrummet er der en flot udsigt ud over udsejlingen til Vesterhavet og Agger, som kan nydes både fra terrasser med havemøbler eller i læ for vestenvinden indendøre.

I rummenes stueetage finder du lækre lyse bade- og toiletfaciliteter samt vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse af lystsejlere. På første sal er et stort opholdsrum med borde og stole til 48 personer, et dobbelt køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine og service samt adgang til to altaner, der begge er udstyret med havemøbler og en fantastisk udsigt.

Sejlerfaciliteter Køkken 3 Web

Skøn børnevenlig strand

Et stenkast fra lystbådehavnen ligger en børnevenlig badestrand og få hundrede meter i den anden retning ligger byens hyggelige handelsgade.

Thyboron Channel 2470 Web
International Day 2099 Adjusted
Marina 6444 Adjusted Web
Marina 2894 Adjusted Cropped Web
Tall Ship Race 0280 Web
Mindeparken 2892 Web
Lystbådehavn 3697 Web
Thyboron Channel 2471 Web
Tall Ship Race 0280 Web
Midterpier 6129 Manip Web
Marina 2894 Adjusted Cropped Web