Forsæt til indhold
Logo
Triplenine 0177 Web

Fiskemels- og oliefabrik

Et af verdens største fiskemels- og olieproduktionsanlæg

Fremtidssikret fiskemelsfabrik med faciliteter i verdensklasse

TripleNine A/S i Thyborøn er en af verdens største fiskemels- og oliefabrikker og producerer og sælger fiskemel og -olie af højeste kvalitet, fra råvarer, der leveres af lokale og udenlandske fiskere.

Siden 2014 har TripleNine A/S gennemført en gennemgribende modernisering af fabrikken i Thyborøn, hvor 125 millioner kroner er blevet investeret i fabrikken og 35 millioner i modtagefaciliteterne. Derudover har Thyborøn Havn investeret 40 millioner i det nye dertilhørende kajanlæg.

Vores fabrik i Thyborøn ligger strategisk godt placeret, tæt på fiskepladserne i Nordsøen, og vi ligger ligeledes godt for udenlandske landinger fra både svenske, norske, færøske og skotske fartøjer. Derfor var det helt naturligt for os at modernisere fabrikken og modtagefaciliteterne i Thyborøn og sikre, at de både kan følge med udviklingen i fartøjernes størrelse og leve op til de miljøkrav, der er i dag.
- TripleNine A/S

Placeret lige indenfor indsejlingen

Fiskemels- og oliefabrikken TripleNine A/S ligger placeret kajnært direkte ved lossekajanlægget Sperlingkaj lige overfor indsejlingen til Thyborøn Havn. Det er meget enkelt at sejle hertil i al slags vejr. Her pumpes fisken direkte fra fiskefartøjet og ind i fabrikkens råvareanlæg uden videre håndtering i en effektiv arbejdsgang.

Sperlingkaj
Fiskemelsfabrik 6054 Web

Lossekapacitet på 400 t i timen

For at reducere ventetider ved losning til det absolutte minimum kan de nye modtagefaciliteter ved TripleNine A/S tage hele 400 tons fisk i timen.

Losning foregår med to parallelle afdræningsanlæg, der kan tage hele 400 tons i timen med selvlosserfunktion.

Den høje lossehastighed sikrer, at fartøjet hurtigt kan komme på søen igen.

Industrial Fisheries 7289 Web

Kvalitetssikring af råproduktet

Kvalitet er værdi og TripleNine A/S passer godt på kvaliteten af den fangst, som industrifiskerne lander i Thyborøn. Transporten af fisk fra skib til fabrik foregår i et hermetisk lukket pumpesystem, der sikrer en skånsom behandling af råproduktet på vej ind i fabrikken og bevarer kvaliteten intakt.

Sperlingkaj 15A4587 Web
Den nye transportmetode i et lukket pumpesystem overflødiggør hårde redskaber som redlere og skrabertransportører fuldstændigt. Derfor er det en betydelig mere skånsom metode til losning af industrifisk. Fisken bevares mere intakt, helt indtil den går i produktion, og det løfter kvaliteten af slutproduktet væsentligt.
- TripleNine A/S

Fleksibel og god service under losning

Hurtig reaktionsevne og god service sikrer en optimering af den tid, fartøjet ligger i havn. Derfor er der nem adgang til forsyningsstoffer. Udlevering af vand til fiskefartøjets køletanke kan foregå under losning, det samme gælder bunkring og forsyning af el.

IMG 2784
TripleNine A/S er en del af TripleNine Group, der er norsk ejet og har hovedkontor i Esbjerg og produktion i Danmark, Norge og Chile.
-

Kontakt fiskemels- og fiskeoliefabrikken

TripleNine Fish Protein A/S
Triplenine 3561 Web