Nyheder
07 / 12 / 2020 Thyborøn Havn træder ind i en ny liga med hele tre ISO-certificeringer

Thyborøn Havn har gennem de sidste måneder arbejdet ihærdigt med at højne arb...

Læs mere
03 / 11 / 2020 Tilladelse til at uddybe sejlrende!

Det er stort – det er meget stort! Thyborøn Havn har i 10 år arbejdet på at f...

Læs mere
01 / 09 / 2020 Nye lossefaciliteter til 75 millioner står færdig i Thyborøn

Industrifiskerne kan i dag få glæde af de nye og helt moderne lossekajfacilitet...

Læs mere

Thyborøn Skibs & Motor A/S

- ny- og ombygning samt reparationer af fiskefartøjer

Thyborøn Skibs & Motor A/S har 40 års erfaring inden for ny- og ombygning samt reparationer af fiskefartøjer. Hertil kommer mange forskellige former for udstyr og tilbehør, som leveres til den danske og den internationale fiskeflåde. Med overtagelsen af Lemvig Skibsreparation ApS, nu Lemvig Maskin & Køleteknik ApS, i april 2003, dækker virksomheden et særdeles bredt felt inden for marinesektoren.

Begge firmaer administreres fra Thyborøn og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Medarbejderstaben er sammensat med henblik på størst mulig faglig ekspertise og består af skibsmontører, kølemontører, maskinarbejdere, skibsbyggere, svejsere samt aluminiums- og stålbyggere.

Vi udfører ny- og ombygning samt nyinstallation og reparation af motorer, konstruktion af marineudstyr, hydraulik-, stål- og aluminiumsarbejder, fabrikation af alle former for tromle- og spilløsninger, produktion af landgange og falderebstrapper, landgangsstiger, fortøjnings- og lodslejdertromler. Virksomheden beskæftiger sig desuden med køle- og frostteknik.

Vi leverer også en lang række produkter og løsninger til landbaserede kunder, såsom fiskeindustri, fiskeauktioner, isværker, slagterier, fjernvarmeværker og rensningsanlæg. Ligeledes er vor køle- og frostafdeling, foruden skibsløsninger, beskæftiget med en lang række opgaver på landsiden. Vi arbejder desuden for en stor del af handelsflåden, såsom Mærsk, Torm, Lauritsen osv. Desuden arbejder vi inden for offshore vind, bl.a. for A2SEA, Fred Olsen, DBB osv, samt  Farvandsvæsenet og udfører reparation og vedligeholdelse af redningsbåde på vestkysten.

T +45 9690 0100  .  E 3xj@3xj.dk  .  W 3xj.dk

Kontakt
image description
Thyborøn Skibs & Motor A/S

Mob: +45 9690 0100
3xj@3xj.dk
Visitkort
 • Vandstand Havnen13:13
  0,02 m
 • Aktuel vindhastighed13:13
  8,5 m/s
 • Vindstød13:13
  9,9 m/s
 • Aktuel Vindretning13:13
  NV 305°