Nyheder
06 / 11 / 2019 22 mio. investeres i nyt kajanlæg til nybygninger og transitfiskere

Udnyttelsesgraden af havnebassinerne har stor betydning for en havn. Det er afg...

Læs mere
06 / 10 / 2019 Projektgods på Thyborøn Havn

Kunderne gør sig sine egne erfaringer med sværgodskajfaciliteterne på Thyborø...

Læs mere
26 / 09 / 2019 Øget vanddybde i indsejlingen i 2020

Thyborøn Havns kunders ønsker til indsejlingen og derved Thyborøn Kanal har l...

Læs mere

Thyborøn Skibs & Motor A/S

- ny- og ombygning samt reparationer af fiskefartøjer

Thyborøn Skibs & Motor A/S har 40 års erfaring inden for ny- og ombygning samt reparationer af fiskefartøjer. Hertil kommer mange forskellige former for udstyr og tilbehør, som leveres til den danske og den internationale fiskeflåde. Med overtagelsen af Lemvig Skibsreparation ApS, nu Lemvig Maskin & Køleteknik ApS, i april 2003, dækker virksomheden et særdeles bredt felt inden for marinesektoren.

Begge firmaer administreres fra Thyborøn og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Medarbejderstaben er sammensat med henblik på størst mulig faglig ekspertise og består af skibsmontører, kølemontører, maskinarbejdere, skibsbyggere, svejsere samt aluminiums- og stålbyggere.

Vi udfører ny- og ombygning samt nyinstallation og reparation af motorer, konstruktion af marineudstyr, hydraulik-, stål- og aluminiumsarbejder, fabrikation af alle former for tromle- og spilløsninger, produktion af landgange og falderebstrapper, landgangsstiger, fortøjnings- og lodslejdertromler. Virksomheden beskæftiger sig desuden med køle- og frostteknik.

Vi leverer også en lang række produkter og løsninger til landbaserede kunder, såsom fiskeindustri, fiskeauktioner, isværker, slagterier, fjernvarmeværker og rensningsanlæg. Ligeledes er vor køle- og frostafdeling, foruden skibsløsninger, beskæftiget med en lang række opgaver på landsiden. Vi arbejder desuden for en stor del af handelsflåden, såsom Mærsk, Torm, Lauritsen osv. Desuden arbejder vi inden for offshore vind, bl.a. for A2SEA, Fred Olsen, DBB osv, samt  Farvandsvæsenet og udfører reparation og vedligeholdelse af redningsbåde på vestkysten.

T +45 9690 0100  .  E 3xj@3xj.dk  .  W 3xj.dk

Kontakt
image description
Thyborøn Skibs & Motor A/S
+45 9690 0100
3xj@3xj.dk
Visitkort
 • Vandstand Havnen00:46
  0,22 m
 • Aktuel vindhastighed00:46
  8,1 m/s
 • Vindstød00:46
  10,3 m/s
 • Aktuel Vindretning00:46
  V 289°