Nyheder
17 / 10 / 2018 Samarbejde skaber nye lossefaciliteter i Thyborøn

En af verdens største fiskemelsfabrikker er under ombygning - TripleNine A/S ...

Læs mere
13 / 12 / 2017 Nyt Havnekontor i Thyborøn

Thyborøn Havns bestyrelse har besluttet, at der skal bygges nyt havnekontor til...

Læs mere

Thyborøn Skibs & Motor A/S

- ny- og ombygning samt reparationer af fiskefartøjer

Thyborøn Skibs & Motor A/S har 40 års erfaring inden for ny- og ombygning samt reparationer af fiskefartøjer. Hertil kommer mange forskellige former for udstyr og tilbehør, som leveres til den danske og den internationale fiskeflåde. Med overtagelsen af Lemvig Skibsreparation ApS, nu Lemvig Maskin & Køleteknik ApS, i april 2003, dækker virksomheden et særdeles bredt felt inden for marinesektoren.

Begge firmaer administreres fra Thyborøn og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. Medarbejderstaben er sammensat med henblik på størst mulig faglig ekspertise og består af skibsmontører, kølemontører, maskinarbejdere, skibsbyggere, svejsere samt aluminiums- og stålbyggere.

Vi udfører ny- og ombygning samt nyinstallation og reparation af motorer, konstruktion af marineudstyr, hydraulik-, stål- og aluminiumsarbejder, fabrikation af alle former for tromle- og spilløsninger, produktion af landgange og falderebstrapper, landgangsstiger, fortøjnings- og lodslejdertromler. Virksomheden beskæftiger sig desuden med køle- og frostteknik.

Vi leverer også en lang række produkter og løsninger til landbaserede kunder, såsom fiskeindustri, fiskeauktioner, isværker, slagterier, fjernvarmeværker og rensningsanlæg. Ligeledes er vor køle- og frostafdeling, foruden skibsløsninger, beskæftiget med en lang række opgaver på landsiden. Vi arbejder desuden for en stor del af handelsflåden, såsom Mærsk, Torm, Lauritsen osv. Desuden arbejder vi inden for offshore vind, bl.a. for A2SEA, Fred Olsen, DBB osv, samt  Farvandsvæsenet og udfører reparation og vedligeholdelse af redningsbåde på vestkysten.

T +45 9690 0100  .  E 3xj@3xj.dk  .  W 3xj.dk

Kontakt
image description
Thyborøn Skibs & Motor A/S
+45 9690 0100
3xj@3xj.dk
Visitkort
 • Vandstand Havnen19:08
  0,06 m
 • Aktuel vindhastighed19:08
  3,8 m/s
 • Vindstød19:08
  3,9 m/s
 • Aktuel Vindretning19:08
  V 253°