Nyheder
17 / 10 / 2018 Samarbejde skaber nye lossefaciliteter i Thyborøn

En af verdens største fiskemelsfabrikker er under ombygning - TripleNine A/S ...

Læs mere
13 / 12 / 2017 Nyt Havnekontor i Thyborøn

Thyborøn Havns bestyrelse har besluttet, at der skal bygges nyt havnekontor til...

Læs mere

Thyborøn Sejlmageri ApS

- syning af sejl

Thyborøn Sejlmageri har mere end 50 års erfaring i syning af sejl. Vores ekspertise kommer således af flere generationers bedste praksis omkring håndværket.

Vi har valgt at fokusere på at være gode til at sy sejl. Det betyder for os, at vi kan være stolte af håndværket, der nærmest er en kulturarv. Samtidig bidrager sejlene i sig selv til glæden ved at skabe gode løsninger for vore kunder. Løsninger der holder til hverdagens brug. Thyborøn er et sted, hvor ting helt naturligt skal være holdbare grundet klimaet. Det har vi med i vores arv og sætter sit præg på de produkter, vi skaber. 

Vort speciale er sejl til jagt, skonnert, sjægt mv.. Det er helt naturligt for os, at skibe er bevaringsværdige og derfor stiller ekstra høje krav til kvaliteten af det håndværk, der udføres.

De håndsyede huller og ligtov giver ekstra eksklusivitet i sejlet og fuldender traditionen.  

Det er et besøg værd at tale med sejlmageren og se værkstedet, og det er helt ok at se forbi, også om du som turist blot er interesseret i at se dette prægtige håndværk. Andre end traditionelle sejlere har fundet frem til os. Familie- og tursejlerne køber og reparerer således også deres sejl her i hjertet af vestkysten.

Vi udfører desuden en række specialopgaver for såvel industrien som private. Thyborøn Sejlmageris kompetencer er for alle private, foreninger og industrielle kunder der værdsætter godt håndværk og gode løsninger.

T +45 9783 1125  .  E sejlmager@sejlmager.dk  .  W sejlmager.dk

Kontakt
image description
Thyborøn Sejlmageri
+45 9783 1125
sejlmager@sejlmager.dk
Visitkort
 • Vandstand Havnen18:38
  0,01 m
 • Aktuel vindhastighed18:38
  4,1 m/s
 • Vindstød18:38
  3,3 m/s
 • Aktuel Vindretning18:38
  V 283°