Nyheder
07 / 12 / 2020 Thyborøn Havn træder ind i en ny liga med hele tre ISO-certificeringer

Thyborøn Havn har gennem de sidste måneder arbejdet ihærdigt med at højne arb...

Læs mere
03 / 11 / 2020 Tilladelse til at uddybe sejlrende!

Det er stort – det er meget stort! Thyborøn Havn har i 10 år arbejdet på at f...

Læs mere
01 / 09 / 2020 Nye lossefaciliteter til 75 millioner står færdig i Thyborøn

Industrifiskerne kan i dag få glæde af de nye og helt moderne lossekajfacilitet...

Læs mere

Kynde & Toft

 

- totalløsninger inden for fiskeriet

Kynde & Toft er en virksomhed med over 50 års erfaring i den maritime branche. Vores medarbejdere er servicemindede og fokuserede på at løse enhver opgave så effektivt som muligt.

Vi har været leverandører til offshore branchen i mere end 25 år og vores kunder er i dag bl.a. Mærsk Drilling, Mærsk Supply, Siemens, Vestas, Fayard, Karstensens Skibsværft, Hartmann Offshore, Fassemer Shipyard, Macartney Underwater, JD Contractors, Torm og Rohde Nielsen.

Vi er beliggende med kajnære faciliteter i Thyborøn og vores største aktiv – nemlig vores mere end 60 motiverede medarbejdere – alle veluddannede og kompetente skibsbsmontøre, svejsere, maskinarbejdere og hydraulik-teknikere.

Vi fremstiller spil og tromler til alle typer fiskeri, industrien, uddybningsfartøjer og meget andet. I alle tilfælde bliver projektet tilpasset kundens ønsker og behov.

Spillene kan suppleres med den sidste nye computerteknologi, til ensartet styring af wire- og tovføring og hydraulik, så der sikres den bedst mulige kontrol med spillene.

Vores maskinfabrik er ISO-9001 certificeret og producerer en række forskellige Rustfrie Hydraulik produkter, samt underleverandør produkter i mange forskellige varianter, og materialer.

Vi er forhandler af hydraulikslanger og slangekoblinger fra Hydroscand A/S, og vores slangeserviceværksted er kendetegnet for fleksibilitet og service. Vi har et lokalt tilpasset lager, samt uddannet personale der gerne løser opgaven sammen med dig. Vores værksted har et komplet program til montering af højtryksslanger alt efter dine ønsker.

Vi er eksklusive distributører af ABC Diesel Motorer og Man Diesel Service Center, distributør af CJC Filtre, Desmi Pumper samt for Hydroscand Slanger og Slange koblinger.

Vi kan tilbyde bedding med kapacitet til 500 BRT, samt Flydedok med kapacitet på 6000 BRT, og længde på 150m.

Vi råder tillige over 2 mobilkraner med løftekapacitet på henholdsvis 22 og 33 tons.

T 9788 2255  .  E kt@kyndeogtoft.dk  .  W kyndeogtoft.dk

Kontakt
image description
Kynde & Toft

Mob: +45 9783 1205
kt@kyndeogtoft.dk
Visitkort
 • Vandstand Havnen11:25
  -0,03 m
 • Aktuel vindhastighed11:25
  8,5 m/s
 • Vindstød11:25
  11,2 m/s
 • Aktuel Vindretning11:25
  NV 307°