Nyheder
07 / 12 / 2020 Thyborøn Havn træder ind i en ny liga med hele tre ISO-certificeringer

Thyborøn Havn har gennem de sidste måneder arbejdet ihærdigt med at højne arb...

Læs mere
03 / 11 / 2020 Tilladelse til at uddybe sejlrende!

Det er stort – det er meget stort! Thyborøn Havn har i 10 år arbejdet på at f...

Læs mere
01 / 09 / 2020 Nye lossefaciliteter til 75 millioner står færdig i Thyborøn

Industrifiskerne kan i dag få glæde af de nye og helt moderne lossekajfacilitet...

Læs mere

Harald Iversen & Søn

- produktion og handel med fisk

Harald Iversen og Søn er et mere end 60 år gammelt firma, der har base i Thyborøn, på den jyske vestkyst. Firmaet producerer og handler med frisk fisk, som opkøbes på danske fiskeauktioner og hos danske leverandører. At vi er placeret, hvor fisken kommer ind og hvor fiskerne bor betyder, at vi har stort førstehånds kendskab til fisken, fangst metoder, behandling af fisken, fiskerne og alt omkring fisken

Dette kendskab og mere end 60 år i branchen betyder, at vi ved, hvad god kvalitet er. Det synes vi er meget vigtig, da vi lever efter mottoet:” prisen kan diskuteres, men kvaliteten diskuter vi ikke”. Kan fisken ikke opfylde de krav, vi stiller til kvalitet, handler vi ikke med fisken. Harald Iversen og Søn har to salgsdivisioner. Den ene salgsdivision sælger forarbejdede varer. Produktionen forgår på egen fabrik. Den anden division handler med hel fisk og delvis tilvirkede varer.

Vi er absolut ikke de største i branchen. Vi er nok heller ikke de mest smarte og dygtigste i branchen. Vi kan derimod tilbyde, loyalt samarbejde, hårdt arbejde, erfaring og ærlighed.

Skulle dette opfylde de krav, De stiller til Deres leverandør, er De meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi bearbejder og pakker friske fisk fra egen fabrik

Hos Harald Iversen & Søns moderne produktionsanlæg i Thyborøn kan vi tilbyde hele fisk eller delvis forarbejdede fisk. Filetterne pakker vi i 3 eller 5 kg polyester kasser med is.

Vi sælger meget fisk som hele fisk eller delvis tilvirkede fisk. Den hele fisk kan være alle former for fersk fisk, som sælges til andre producenter i Danmark eller resten af Europa. Kunderne sørger så selv for den endelige forarbejdning af fisken. Er det større mængder, det handler om, sendes fisken i retur emballage. Mindre mængde sendes i polyester kasser.

Vi køber friske fisk direkte på havnen eller fra fiskehaller

Vi producerer filet i vores egen fabrik og udelukkende af friske, ferske råvarer. Produktionen foregår på Baader maskiner og af erfarent personale, der har været hos os i mange år. Vores produktion er naturligvis underlagt strenge krav til hygiejne, egen kontrol og sporbarhed.

Fabrikssalg

I nyere tid er vi også begyndt at sælge til private, direkte fra fabrikken. Vi har i den forbindelse to fiskebiler, der kører rundt i det meste af Jylland og udleverer fisk til kunderne. Man kan bestille direkte fra Iversenfish.dk og vælge en af de byer vi kommer til, og derefter hente varerne ved bilen, den pågældende dag.

Vi har også åbent alle hverdage på kontoret i Thyborøn, her er du velkommen til at kigge ind, hvis du ønsker at købe noget fisk.

T + 45 9783 1300  .  E info@iversenfish.dk  .  W iversenfish.dk

Kontakt
image description
Harald Iversen & Søn

Mob: + 45 9783 1300
info@iversenfish.dk
Visitkort
 • Vandstand Havnen12:30
  -0,03 m
 • Aktuel vindhastighed12:30
  9,7 m/s
 • Vindstød12:30
  10,9 m/s
 • Aktuel Vindretning12:30
  NV 307°