Forsæt til indhold
Logo
Coronavirus Symbol

COVID 19

Coronavirus - COVID19

Thyborøn Havn er en kritisk infrastruktur, hvor vi i den svære situation som følge af COVID-19 pandemi stadig vil opretholde havnens drift. Der er taget yderste forholdsregler, og derfor opretholder vi stadig en fuld bemandet havnevagt og andre kritiske funktioner.

Thyborøn Havn opererer som normalt og COVID-19 beredskabsplaner er iværksat. Havneassistenter er opdelt i flere hold, og der er 100% backup på alle funktioner, så skibene anløber som normalt.

Vi bestræber os på at opdatere hjemmesiden efterhånden som de danske myndigheder ændrer restriktionerne i forhold til at kontrollere udbredelsen af Coronavirus - COVID19.

Som situationen er pr 7. februar 2022, gælder følgende regler:

Alle fartøjer kan anløbe Thyborøn Havn. Det er muligt at foretage besætningsskifte, hvis der er behov for det.

Negative covid-19 tests er ikke påkrævet for indrejse.

Udenlandske besætningsmedlemmer på skibe, der foretager af- og påmønstring i danske havne må indrejse for at transitere med dette formål.

Det er tilladt for udenlandske fartøjer og besætninger at tage på landlov. Det er tilladt at forlade skibet for at tjekke trosser m.v. på kajen, og det er tilladt at forlade havneområdet og bevæge sig ind i byen fx for bad og proviantering. Mundbind er ikke længere et krav i butikker og på restauranter. Coronapas er heller ikke et krav længere.

De danske sundhedsmyndigheder har udarbejdet vejledninger for personer, der ankommer Danmark, herunder skibe til danske havne og disse skal selvfølgelig følges nøje.

Se også de officielle nationale hjemmesider:

https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

https://en.coronasmitte.dk/travel-rules/covidtravelrules

Sundhedsstyrelsens plakater:

Nødsituations kontakter

Hygiejneforeskrifter coronavirus